Aasta aega tagasi alustades agronoom.ee tegemist ei julgenud ausalt oodata ja loota nii head vastukaja, tagasisidet ja tunnustust. Tõeliselt hea meel on, et minu mõtted, vaated ja nõuanded on aasta jooksul jõudnud nii paljudeni ja abiks olnud ning korda läinud. Tänu ja kiidusõnu on mitmeid kordi edastatud, seega tean ja tunnen, et olen midagi head ja olulist ära teinud.

Ma tänan kõiki lugejaid ja jälgijaid! Nüüd tunnistan, et olen ka ise salaja jälginud, kui palju teid tegelikult on olnud – see number on põllul müttamise kõrghooajal lausa hirmutav ja kõhedust tekitav olnud. Samas jällegi ongi see ainus ja peamine põhjus, miks ma tahan, saan ja olen motiveeritud kirjutama ja kajastama!

Agronoom.ee poleks olnud aga kordagi nii sisukas ja pildimaterjal nii kirju, kui poleks olnud nii suurt väge abilisi. Mind on üks, teid oli palju. Minu väga suur kiitus ja eriline tänu kuulub kõigile neile, kes jagasid omi mõtteid ja arvamusi, kirjeldasid tegemisi ja juhtumisi põllul ning saatsid pilte. Ilma teieta poleks lõpptulemus kunagi nii välja tulnud. Agronoom.ee on tõeline koostöö!

 

Aasta lõpp on ka hea aeg tehtu meenutamiseks, seepärast on siin ka aasta 2017 viimane Põllujalutus Pildis, mis on sedapuhku pisut eriline. Keegi pole täiuslik ja nalja peab ju ka saama!

 

Aitäh kõige eest! Teie usaldus, toetus ja austus on mulle olulised!

Siiralt, Janne

 

 

PS! Järgmine aasta jätkame…