Üks tõeline jõuluime on sel aastal tõeks saanud – meil on lumised jõulud!

Kohe meenuvad vanad-head jõululaulud, mille sõnad on: “taas sajab valget lund…”. Lihtsalt imeline.

Põllud on kattunud lumevaiba alla ja õnneks eelnesid lumesajule miinuskraadid, mis maapinda pisutki külmutasid. Hetkel on põldudega kõik hästi, aga üks jõulusoov nendega on küll – teeme nii, et kõik, mis sügisel külvatud sai, see ka kevadel alles on! Seda on kõigile nii-nii väga vaja!

Ma soovin kõigile imelist jõuluaega ning jätkuvat tahet ja julgust unistada ja unistuste täitumise poole püüelda. Jõuluaeg on koosolemise aeg, seega aitab muretsemisest ja kiirustamisest, seda jõuab teha kõikidel teistel päevadel aastas. Märgake pisikesi asju, tehke endale ja teistele pai ning minge ka õue lund ja imelist loodust nautima.

Pai, head sõbrad!

Teie, Janne